ТПК за квалификация и услуги ФЕНИКС - ПЛОВДИВ  itemprop=

ТПК за квалификация и услуги ФЕНИКС - ПЛОВДИВ

Учебен център ФЕНИКС - Пловдив е първоприемник на Професионален учебен център към Стопанска дирекция местна промишленост и битови услуги - Пловдив и е един от най - предпочитаните центрове за квалификация и преквалификация в града. В него се обучават курс
Пловдив, ул. Неофит Рилски 9





Учебен център ФЕНИКС - Пловдив е първоприемник на Професионален учебен център към Стопанска дирекция местна промишленост и битови услуги - Пловдив и е един от най - предпочитаните центрове за квалификация и преквалификация в града. В него се обучават курсисти по професии в сферата на услугите и строителството. УЦ ФЕНИКС работи с Националната агенция по заетостта, в частност с Бюрата по труда в града и региона. Разработвали сме самостоятелно и като партньори проекти по линията на Фар, Красива България и др. организации. Този факт обяснява добрите традиции и перспективността на подготовката, която обучаващите се получават при нас, а именно отлични възможности за професионална реализация. Центърът защити успешно актиалните програми на Националната агенция за професионално образование и обучение и работи с получената лицензия под № 200312100. Следвайки модерните тенденции в различни отрасли ние провеждаме преквалификация и доусъвършенстване на вече работещи специалисти в съответните браншове. Формите на обучение са дневна, задочна и индивидуална. Провеждаме и обучения на модулен принцип. По този начин всеки курсист има възможността да избере най - удачната форма за обучение за себе си. Учебните програми са съобразени с изискванията на ЕС за продължителност на обучителния процес и получаване степен на професионална квалификация. Цените на един курс са напълно достъпни и съобразени с българските стандарти. Успешно завършилите получават съобразно степента Удостоверение, или Свидетелство за професионално обучение. Докучентите са образци на Министерството на образованието и науката и са валидни за страната и чужбина.

ТПК за квалификация и услуги ФЕНИКС - ПЛОВДИВ - отрасли:


Наука и Образование, Курсове,

Мнения за ТПК за квалификация и услуги ФЕНИКС - ПЛОВДИВ


The company has no review.

Напиши мнение за ТПК за квалификация и услуги ФЕНИКС - ПЛОВДИВ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.